Juokeliai:D
3 posters
Puslapis 1 iš 1
Juokeliai:D
Įvertinkite prieš save rašančio žmogaus anekdotą ar kokį juokelį dešimbalėje sistemoje.
Taigi as pradedu:
-Kaip pagauti kiski?
-Atsistoti uz medzio ir skleisti morkos garsa. :lol: :D
Taigi as pradedu:
-Kaip pagauti kiski?
-Atsistoti uz medzio ir skleisti morkos garsa. :lol: :D
Re: Juokeliai:D
9.
Blondinė prie perėjos klausia praeivio:
- Sakykite,o kur kita gatvės pusė?
- Kaip kur? Anapus!
- Keista, o ten man sakė, kad čia... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Blondinė prie perėjos klausia praeivio:
- Sakykite,o kur kita gatvės pusė?
- Kaip kur? Anapus!
- Keista, o ten man sakė, kad čia... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
caramela- Moderatorius
- Pranešimų skaičius : 40
10.
Pas dantistą mama prašo sūnelio:
- Būk gerutis, Vovka! Išsižiok ir sakyk A-A-A, kad dėdė galėtų ištraukti savo pirštą...
Pas dantistą mama prašo sūnelio:
- Būk gerutis, Vovka! Išsižiok ir sakyk A-A-A, kad dėdė galėtų ištraukti savo pirštą...
9.
Kelios nėščios blondinės nuėjo pas ginekologą pasiklausti, kokios lyties bus jų vaikai. Ginekologas, pamatęs, kad jos visiškos kvailelės, nutaria per daug nesigilinti. Klausia pirmosios:
- Sakykite, kokioje pozoje jūs pastojote?
- Jis buvo viršuje...
- Tai jums gims berniukas.
Klausia kitos to paties. Ta atsako:
- Aš buvau viršuje...
- Tai jums gims mergaitė.
Tuo tarpu trečioji staiga sukūkčioja, ima raudoti.
- Kodėl jūs verkiate? - Klausia ginekologas.
- M... m... man t... turbūt gims šššuniuuukas...
Kelios nėščios blondinės nuėjo pas ginekologą pasiklausti, kokios lyties bus jų vaikai. Ginekologas, pamatęs, kad jos visiškos kvailelės, nutaria per daug nesigilinti. Klausia pirmosios:
- Sakykite, kokioje pozoje jūs pastojote?
- Jis buvo viršuje...
- Tai jums gims berniukas.
Klausia kitos to paties. Ta atsako:
- Aš buvau viršuje...
- Tai jums gims mergaitė.
Tuo tarpu trečioji staiga sukūkčioja, ima raudoti.
- Kodėl jūs verkiate? - Klausia ginekologas.
- M... m... man t... turbūt gims šššuniuuukas...
Jowii*- Įsikuri Jaime pasaulyje
- Pranešimų skaičius : 50
10;d;d;d;d
Važiuoja sūnus su tėvu per laukus, žiūri arklys ganosi, o arklio organas nukaręs iki žemės, sūnus ir klausia tėvo:-Tėveli, kas čia? Tėvas suglumęs, sako:-Žinai, sūneli, nei šis, nei tas. Kitą dieną sūnus važiuoja su mama pro tą pačią vietą,ir vėl arklys su nukarusiu organu ganosi, sūnus surinka: -Nei šis, nei tas.O mama sako: -Sūneli, pas tavo tėvą tai nei šis nei tas, o čia jau šis tas.
Važiuoja sūnus su tėvu per laukus, žiūri arklys ganosi, o arklio organas nukaręs iki žemės, sūnus ir klausia tėvo:-Tėveli, kas čia? Tėvas suglumęs, sako:-Žinai, sūneli, nei šis, nei tas. Kitą dieną sūnus važiuoja su mama pro tą pačią vietą,ir vėl arklys su nukarusiu organu ganosi, sūnus surinka: -Nei šis, nei tas.O mama sako: -Sūneli, pas tavo tėvą tai nei šis nei tas, o čia jau šis tas.
Puslapis 1 iš 1